header 2018 def
doneer
 
 

Nog een week of 10, en dan begint de DERTIENDE editie van D'ruitdaging. Ik ga er proberen weer iets nieuws van te maken, met wat oude trucjes. Het wiel hoeft tenslotte niet elke keer opnieuw uitgevonden te worden. Wat blijft zijn de korte en concrete opdrachten, wat nieuw is blijft nog even een verrassing. Ik hoop voor ieder wat wils!

Als bedenker van deze opruimactie sta ik, net als heel veel onder jullie, te trappelen om te beginnen. Ik ben al een beetje in het voren aan het werken.

En zoals elk jaar geef ik jullie deze bespiegeling mee: we hebben rare tijden achter de kiezen. Ik ga het C-woord niet verder noemen, ik hoop alleen dat we er steeds minder mee te maken gaan krijgen. En natuurlijk hoop ik ook dat je zin in en energie voor D'ruitdaging hebt. Houd wel in de gaten dat D'ruitdaging leuk moet blijven. Soms zit je werk of "het leven" je even in de weg om er vol voor te gaan. Ga je daar niet schuldig over voelen. Kun je een dag niet meedoen: prima. Dan pak je het de dag erna weer op en nee, je hoeft niet in te halen wat je gemist hebt. Spreekt een opdracht je niet aan of is ie gewoon niet van toepassing? Ook prima, dan doe je een dag niks óf je kijkt om je heen en mikt vijf dingen weg die je in de weg liggen.

Heb je energie en tijd over? Dan is het natuurlijk verleidelijk om nog "even" door te gaan. Dat mag uiteraard. Maar hoeveel energie en tijd je ook hebt: maak er geen uitputtingsslag van. Daar is de maand oktober te lang voor, en ik wil liever niet dat je afbrandt. Is je klusje klaar, en wil je nog even verder? Zet dan desnoods een kookwekkertje op 15 minuten om er zeker van te zijn dat je je tijd in de gaten houdt!

D'ruitdaging is bedoeld om je een steuntje in de rug te geven, het is géén strafexercitie. Ik wil graag dat jullie allemaal goedgehumeurd de eindstreep halen en een leuke score hebben, maar niet tegen elke prijs. Afgesproken?

 

Reacties   

#4 Anja van de wetering 28-09-2020 21:08
Ik wil weer meedoen dit jaar met d’r uitdaging. Er staat in de tekst om je aan te melden klik op de website op het oranje logootje rechts boven. Waar ik ook kijk rechtsboven staat geen logo om mee te doen. Hoe meld ik mij aan, FB heb ik jaren gelden al weggedaan dankzij d’r uitdaging.

Kijk even rechtonder Anja ;-)
#3 Colette Keuten 03-10-2013 21:24
Ik lees in de reacties iets over een dobbelsteen, maar niks in de omschrijvingen daarover. Hoe zit dat?

Colette: voor sommige opdrachten heb je een dobbelsteen nodig. Als je die niet in huis hebt, hoef je hem niet te kopen.
#2 Karin 01-10-2013 21:05
Het gaat sneller dan je denkt, zo'n opdracht is zoooo klaar!! En hoppa 21 punten gescoord. Betrap me er wel op dat ik sneller dan ooit iets weggooi, om punten te winnen. hihi. Gelukkig weg ermee!
#1 Shirley 01-10-2013 11:43
Afgesproken. Ik vind het wel fijn juist in deze tijd van chaos in mijn hoofd wat orde te scheppen door een dagelijkse reminder.

You have no rights to post comments