header 2018 def

5 oktober: Van uitzoeken naar wegbrengen 

 

En dan ben je zo lekker bezig geweest met van alles uitzoeken, en heb je dozen gevuld met oud papier en rommel en spullen voor de kringloopwinkel...en dan blijft het vervolgens maar staan. Je schuift es wat heen en weer met die dozen, want ze staan in de weg, maar op de een of andere manier kost het je moeite om ze ook echt de deur uit te werken. 

Twee tips om je hierbij te helpen: 

  1. Je plant éérst een tijdstip in waarop je gaat rijden met al die dozen: rondje milieustraat, rondje kringloop en waar je dan ook verder je spullen gaat lozen. Dan plan je daarvoor een of meerdere opruimmomenten waarin je de dozen ook echt gaat vullen. Het voordeel is, dat je al tijd hebt vrijgemaakt om de spullen weg te brengen, dus je hebt geen excuus meer om ze te laten staan. 
  1. Je vult de dozen gaandeweg, en zet ze zó opzichtig in de weg of in je auto, dat je er niet onderuit kunt om ze dan in vredesnaam maar weg te brengen. Laten we het zo zeggen: het werkt wel, maar vanuit frustratie. Voor de meesten onder ons niet de vrolijkste manier van opruimen, maar anderen hebben juist weer baat bij zo’n stok achter de deur.  

Wat kies jij? 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen