header 2018 def

 

18 oktober: Wat hangt er aan de kapstok?

Deze opdrachten worden aan het eind van de zomer geschreven, dus ik heb geen idee wat voor weer het vandaag is. Misschien zit je in je shirtje in de zon koffie te drinken, misschien klettert de hagel tegen de ramen. Maakt niet uit, het is vandaag een goede dag om je kapstok eens flink onder handen te nemen.  

Haal alles eraf, ook de tassen, zakken met sjaals, handschoenen of wat je dan ook hebt hangen. Haal alle zakken leeg en mik meteen weg wat afval is. De rest van de spullen leg je even opzij, we gaan eerst verder met de kledingstukken.

  1. Welke jassen hebben hun beste tijd gehad? Te klein, versleten, écht niet meer jouw stijl. Breng wat nog goed genoeg is naar de kringloopwinkel, geef het door aan een ander, breng héél goede stukken naar Dress for Success. Stop wat echt niet meer kan in een textielzak. 
  2. Was de zomerjassen of breng ze naar de stomerij. Berg ze daarna op bij je seizoenskleding. 
  3. Kijk je sjaals, handschoenen en mutsen na. Wat is nog goed, draag je nog? Laat gaan wat je te veel hebt of wat je niet meer gebruikt. 
  4. Berg daarna de accessoires op, op een manier die voor jou werkt: in een kastje, in lades, in aparte manden of in een schoenenzak met open vakken.  
  5. En hingen er nog allerlei tassen aan de kapstok of lagen ze eronder? Ook daar ga je kijken wat je nog gebruikt, wat er allemaal in zit, en geeft ze een lekkere afstof- of wasbeurt.  

Zo, jij bent klaar voor de winter!!! 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen