header 2018 def

Tijd voor de eerste stap in je eigen project. Wat had je allemaal bedacht? Heb je het er nog met eventuele huisgenoten over gehad? Wat is de kleinste, eerste stap die je kunt zetten vandaag? Kun je wat spullen die er niet thuishoren, naar de juiste plek brengen? Al zijn het er maar 3, dan heb je al wat verbeterd aan de ruimte. Zijn er spullen die echt weg mogen? Breng ze naar de kringloop of stop ze in de kliko als ze niet meer te redden zijn. Knapt de kamer op van een stofbeurt? Slinger dan een stofdoek rond in een kwartier. Het hoeft niet perfect, als je er maar een begin mee maakt.

Wat ga jij doen vandaag?

2020 10 04

Reacties   

#2 Else 16-10-2020 18:03
(deel 2) Vandaag heb ik alle kleding waar ik niet meer in pas (24 kg afgevallen) en die ik ook al gewassen had, gesorteerd en in grote zakken gedaan en zijn ze weggebracht naar een goed doel stichting (Dorcas). De linnenkast met speelgoed (kleinkindren) en slaapgoed (voor logés) uitgezocht, weggedaan wat niet meer goed was. Zo ruimt het steeds meer op!! Ik ben er nog niet, maar ben zooo blij met deze uitdaging!
Citeer
#1 Else 16-10-2020 18:03
Het idee om 1 project aan te pakken triggerde mij gelijk! Bij mij was het de Logeerkamer - waar zelden iemand logeert tegenwoordig, maar dat wel vol staat met dozen spullen die een andere plek moeten krijgen, 2 rollators (waarvan ik er 1 wel gebruik) een elektrische binnenrolstoel (die ik door herstel van mijn spierziekte al een jaar niet meer gebruikt) plus allerlei spul die kinderen hier droppen of ik er een bestemming voor weet te vinden.... Kortom, ik wil er weer een gezellige kamer van maken! Intussen heb ik gemeld bij de WMO dat ze de rolstoelen kunnen ophalen (in de kelder stond nog mijn duwrolstoel) en is Medipoint afgelopen maandag geweest en zijn die hulpmiddelen opgehaald!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen