header 2018 def

Vanmiddag zijn we met z'n vieren op zolder aan de slag gegaan. Er stonden van ons allemaal spullen, dus het was ook handig dat iedereen even een handje hielp. We hebben het "project" niet helemaal af gekregen. De een na de ander verdwaalde even in dozen vol herinneringen, van oude schoolagenda's tot een cassettebandje vol muziek uit de jaren '70 en '80 voor mijn verjaardag, van tekeningen voor moederdag en kaarten van mensen die er niet meer zijn.

Ondertussen bleek zoonlief meer dozen op zolder te hebben dan we dachten. Daar is flink in gesnoeid: kleding voor de textielbakken, voor onze jongste, of voor de kringloop. Een volle sporttas gaat straks mee naar Nijmegen.

Uiteindelijk hebben we toch een flink aantal dozen leeg kunnen maken, spullen klaar gezet voor de kringloop, voor marktplaats, voor de kamer van onze oudste in Nijmegen en spullen die rechtstreeks in de oud-papierbak belandden. Wat nog moet: een stapel ordners met oude administratie nalopen en eventueel versnipperen, wat zeer nette kleding uit de kast bekijken ( wordt eigenlijk nooit meer gedragen en kan dus waarschijnlijk naar Dress for Success) en de verkoop van een paar dingen op Marktplaats, omdat het de moeite van het proberen waard is. De doos met schoolwerkjes kijken we in de kerstvakantie wel na, net al de dozen met sentimentalia die bijna niet meer dichtkunnen. Voor vandaag ben ik tevreden!

Links de foto vooraf: met cadeaupapier aan de kast, en allerlei dozen er boven op, en achter de kast een stapel dozen op een "hondje".

Rechts de na-foto: er was ruimte in de kast gekomen voor het cadeaupapier, en een aantal dozen administratie zijn weg. Heerlijk!

(nu mijn kantoor weer snel opruimen, want een deel staat nu daar om versnipperd te worden of gefotografeerd voor marktplaats ;-)

zolder voor klein                                                                                 

Reacties   

#1 Danielle 05-10-2020 07:09
Goed bezig, heerlijk om weer ruimte te krijgen en ook best gezellig om samen te doen volgens mij!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen