header 2018 def
doneer
 
 

1 oktober

De éérste dag van de 12e D’ruitdaging alweer. Ik vind het elk jaar weer bijzonder dat er zoveel belangstelling voor is, én dat ik onderwerpen kan verzinnen voor 31 dagen! Dit jaar steekt het allemaal nét wat anders in elkaar, maar dat leg ik morgen wel uit.

Vandaag doen we niet meer dan alleen de “Algemene spelregels” nog een keer doornemen.

1. D’ruitdaging doe je voor je lol. Niet omdat het moet, niet omdat iemand anders je ertoe probeert te pressen, en zeker niet omdat ik het zeg. Het is een speelse manier om naar je spullen te kijken en hopelijk keuzes te maken die ervoor zorgen dat jij kunt genieten in je huis. Zoals een vriendin zegt: je huis moet voor jóu werken, niet andersom!”

2. Er komt wel elke dag een berichtje, maar dat betekent niet dat je elke dag mee moet doen. Als het onderwerp je niet aanspreekt, als het niet van toepassing is, als je geen tijd hebt of geen zin: so what? Dan doe je niet mee die dag. Je hoeft niks in te halen dus je loopt nooit achter.

3. De berichten staan gedurende een paar maanden op mijn website onder D’ruitdaging Blog, en op mijn Facebook pagina. Ik stuur geen opdrachten per mail na, je kunt ze zelf terugvinden. Ik haal na verloop van tijd de opdrachten wél van mijn website af om ervoor te zorgen dat ik opdrachten ooit weer opnieuw kan gebruiken. Ga me dus niet mailen dat je de opdrachten van 2020 niet meer kunt vinden…dat klopt, dat doe ik expres.

Morgen leg ik uit hoe het deze maand net een beetje anders in elkaar steekt, en waarom je de eerste drie dagen van deze maand nog niet aan de slag gaat met opruimen en wegdoen van spullen. (Maar je mag best beginnen als je daar zin in hebt)

You have no rights to post comments