header 2018 def
doneer
 
 

Zaterdag 9 oktober: sieraden

Mijn sieradendoos bevatte een paar jaar geleden nog een hele verzameling oorbellen. In mijn eerste jaar als student, in 1985, liet ik gaatjes in mijn oren prikken. En ik ging me helemaal te buiten aan oorbellen. Eerst bescheiden knopjes, daarna kwamen de jaren ’80 oorbellen, met felle kleuren en hoekige vormen of juist enorme oorringen. Een collega op mijn stage-adres vroeg me ooit waar mijn papegaai was!

Toen ik in 1996 moeder werd, verdwenen de oorbellen langzaam aan. Mijn zoon vond het geweldig om te graaien naar die bungelende versiersels, en ik wilde liever geen uitgescheurde oorlel. Ik ben

gestopt met het dragen van oorbellen. Een paar jaar geleden heb ik de meeste weggegeven. Een paar sentimentele exemplaren zijn gebleven.

Maar ook armbanden, kettingen en ringen heb ik steeds minder. Ik draag mijn favorieten bijna dagelijks en heb een paar mooie nieuwe dingen, meestal meegenomen van een fijne vakantie, zodat ik altijd een stukje van dat vakantieland bij me heb.

Wat heb jij nog liggen van “vroeguh”? Welke opsmuk draag je al láng niet meer? Ben je klaar om het te laten gaan? Geef het door, breng het naar Dress for Success als het nog hip en mooi genoeg is, of naar de kringloop, een goed doel of geef het aan kleine kinderen voor in de verkleedkist. Wat kun jij vandaag laten gaan?

Heb je al plezier en succes gehad met de opdrachten van deze afgelopen week? Heb je al een reactie achtergelaten op Facebook of mijn website? Dat is fijn! Ik lees ze graag en beantwoord ze als dat nodig is of gevraagd wordt. Je mág je waardering voor D'ruitdaging ook laten blijken met de doneerknop als je wilt. Die knop vind je hier: https://yourganize.nl/doneren

Wie al gedoneerd heeft: superbedankt voor jullie gulle bijdragen!

You have no rights to post comments