header 2018 def
doneer
 
 

Zondag 17 oktober: entree

My home is my castle, zeggen de Britten. Dat betekent in mijn visie ook dat je huis moet uitstralen wie jij bent. Hoe weten we dat het jóuw kasteel is? Dat zie je al bij binnenkomst. Precies, vandaag gaan we in de entree van je woning aan de slag. Of je nu bij de voordeur binnenkomt, of bij de achterdeur, dat maakt niet uit.

Hoe laat jij zien wie je bent? Met grote stapels schoenen, neergegooide jassen en een verzameling tassen? Of zijn er duidelijke opbergplekken, en kun je veilig naar binnen zonder je enkels te verzwikken?

Wat wil je uitstralen met je entree? En hoe veilig is het? Kun je gemakkelijk naar binnen en buiten of staan er spullen in doorgangen waar je je langs moet wurmen (hier komt mijn hoarding-specialisatie om de hoek kijken, er zijn huizen waar ik echt met ingehouden adem en buik, en zijdelings schuifelend naar binnen moet). Maak het vandaag nog veilig, opgeruimd en fris. Kijk je kapstok na, en de schoenen (als die in je entree opgeborgen worden). Wat draag je nog, wat mag weg? Zet de deur even lekker open voor frisse lucht, of zet ergens een geur-dingetje neer dat de lucht van gedragen sportschoenen en natte jassen een beetje neutraliseert. Succes!

You have no rights to post comments