header 2018 def
doneer
 
 

Dinsdag 26 oktober: kleding

We zijn nog niet echt de kledingkast ingedoken deze maand hè? Dacht je dat je er zo gemakkelijk van af kwam? Hahaha, dat had je gedacht!

Wat we vandaag gaan doen, is je leven wat gemakkelijker maken. Wat heb je nodig? Pen en papier of een smartphone of fototoestel.

Neem een mooi kledingstuk dat je graag draagt uit de kast. Met welke andere kledingstukken kun je dat combineren? Welke broek, rok, jasje, tuniek, shirt, bloes, of sjaal past hier mooi bij? Stel een setje samen, en fotografeer dat of schrijf op. Welke andere combinaties kun je maken? Maak er een mini-modeshow van, en kijk tot welke verrassende combinaties je komt. Als je hier een goed overzicht van hebt, is de keuzestress die je soms kunt hebben, een heel stuk minder. Hang de geschreven lijst of een overzicht met alle foto’s aan de binnenkant van je kast. Je ziet in één oogopslag wat bij een bepaalde gelegenheid past. Je komt er ook achter welke stukken eigenlijk nergens mee combineren. Is dat toch een mooi stuk dat bij je past? Koop er dan iets bij. Is het eigenlijk niks? Laat het dan gaan.

En laatste tip: dit is heel leuk om samen met een zus, broer of vriend(in) te doen. Samen zie je meer dan jij in je eentje, en een ander ziet soms nog mooiere combinaties. Veel plezier.

(Ik snap dat je deze grote opdracht niet persé vandaag kunt doen, neem het dan mee als idee voor een weekend of vakantie)

You have no rights to post comments