header 2018 def
doneer
 
 

De eerste vraag die gesteld werd, was heel specifiek. Dorry vroeg me waar je tijdens het schilderen van je kledingkast (of je slaapkamer) je kleding bewaart. Het is in elk geval verstandig om je kleding op een veilige plek te bewaren, zodat er geen verfvlekken in komen of anders beschadigd raakt. Hier zijn een paar suggesties:

1. Verplaats je kleding naar een andere kledingkast: Als je meerdere kledingkasten hebt, kun je overwegen om je kleding tijdelijk naar een andere kast te verplaatsen totdat het schilderwerk klaar is. Ja, dan moet je inderdaad wel genoeg ruimte hebben. Zo niet, dan:

2. Gebruik kledinghoezen: Als je geen extra kledingkast hebt, kun je je kleding in kledinghoezen doen om ze te beschermen tegen verfvlekken. Hang de hoezen op een andere plek waar ze veilig zijn, zoals aan een kledingrek of aan de kapstok. Je kunt ook een bezemsteel tussen twee kasten plaatsen.of aan haken hangen. Een ronde gordijnroede in een andere kamer kan ook een prima optie zijn. Het is tenslotte maar voor even. Nog niet tevreden met deze optie? Dan is dit mogelijkheid 3:

3. Berg je kleding op in afgedekte bakken: Je kunt je kleding ook opbergen in afgedekte dozen, bakken of plastic containers. Zorg ervoor dat de bakken goed zijn afgedekt om te voorkomen dat verf op je kleding terechtkomt. Of plaats de dozen tijdelijk in een andere kamer.

Onthoud dat het belangrijk is om je kleding te beschermen tijdens het schilderen. Zorg ervoor dat de schilderwerkzaamheden zijn afgerond voordat je de kleding weer terug in de kast plaatst, zodat je geen verfvlekken maakt. Bij voorkeur laat je de kast ook een tijd luchten om de geur van verf eruit te krijgen.

Tot overmorgen!

Free photo male hand paints with white paint on wood

You have no rights to post comments