header 2018 def
doneer
 
 

27 oktober: Achter de schotten

 
Wat staat of ligt er bij jou achter de schotten op zolder? Bonuspunten als je het zo op kunt noemen. Eerlijk gezegd weet ik het van onszelf ook niet helemaal zeker. De kerstspullen ja, wat oude (studie)boeken in dozen, electronica van manlief, oud speelgoed van de kinderen en vast wel wat stofvlokken. Het wordt lastiger om bij te houden als er ook nog meubels voor staan, zoals de bank van onze jongste, of zijn bureau. Het is een mooi project voor komende winter om daar eens flink orde in te scheppen. Maar jij mag deze week al beginnen 😉 

Heb je het écht nog nodig? Nu? In de toekomst? Wanneer dan? 

Kun en wil je het verkopen of weggeven? Doe dat dan! Vraag rond in familie en vriendenkring, of het zet op een verkoop-site of gratis ophalen site. Lukt de verkoop niet in een maand? Breng het dan naar de kringloop. 

Stofzuig de ruimte goed en deel hem logisch in. Spullen die je minstens eens per jaar nodig hebt (kerstspullen of vakantiespullen) leg je achter de schotten die het best bereikbaar zijn. Bekijk per categorie welke opbergspullen je nodig hebt. Kerstpullen kunnen in een kartonnen doos, maar boeken of kleding moet je in goed afsluitbare dozen stoppen om beestjes of vocht te voorkomen. Koop die dozen pas als je weet hoeveel je nodig hebt en hoe groot ze moeten zijn. 

Wat ben je allemaal tegengekomen? Ik ben niet nieuwsgierig, maar ik wil het wel allemaal graag weten, hahaha! 

You have no rights to post comments