bg header aangepast

Heb je als professional (organizer of anders) vragen over het werken met chronisch gedesorganiseerde cliënten of cliënten die hoardinggedrag of - signalen vertonen, dan kun je bij Yourganize terecht voor deskundig advies. Of het nu gaat om de praktische aanpak van een uitdaging in je werk, om achtergrondinformatie, of om je eigen werkhouding te bepalen of toetsen, Yourganize helpt je graag op weg. Stuur mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je vragen en de tijd die je hiervoor wilt uittrekken. Je kunt een of meerdere blokken van een kwartier boeken (à € 17,50). Na betaling van de factuur plannen we een afspraak in en gaan we samen aan de slag met je vragen.

 

Coaching for professional organizers abroad: The flags of the European Union40

Do you need coaching while working with chronically disorganized clients or clients with (signs of) hoarding behavior? Do you want to know which practical solutions might help your client live a more organized life? Do you need background information or do you want to know whether your strategy or approach of your client is safe, ethical and professional for all parties involved? Yourganize is experienced, well-educated and well-prepared* to help you with solid advice. Send me an email with your questions and the amount of time you would like to talk to Yourganize on the telephone or by using Skype. You can book appointments for one or more time slots of 15 minutes (à € 17,50). After you pay the bill, we will plan an appointment and start working on your challenges. Questions can be send in Dutch, English or German, the actual conversations will be in Dutch or English.

*Yourganize is one of Europe's two Certified Professional Organizers in Chronic Disorganization (with ICD) and a Master Register Professional Organizer(with NBPO).

Yourganize helpt je ter plekke op een praktische manier met het scheppen van orde en overzicht in spullen en tijd.

Van onoverzichtelijke administraties, uitpuilende kasten, een overvloed aan spullen of een overvolle agenda: we steken sámen de handen uit de mouwen en brengen spullen, klussen en papieren naar de juiste plek en tijd. Organizing is echter meer dan alleen "opruimen". De oorzaken van de wanorde in je huis worden allereerst onder de loep genomen. Symptoombestrijding heeft tenslotte maar kort effect, het aanpakken van de oorzaak is beter! Humor en compassie spelen een belangrijke rol in onze samenwerking.

Yourganize verzorgt voor grote en kleine groepen particulieren, scholen en/of andere professionals lezingen op het gebied van (chronische) desorganisatie en hoarding. Yourganize staat garant voor onderhoudende, boeiende bijeenkomsten met een positieve inslag. Je krijgt veel praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Nieuwe dingen leren, doe je het best door ze te doen. De workshops en cursussen van Yourganize zetten je aan het werk en aan het nadenken. Met verfrissende inzichten en oefeningen leer je je huis en je leven beter organiseren. Yourganize geeft cursussen en workshops bij diverse volksuniversiteiten in Noord Brabant, maar levert ook op aanvraag workshops op maat.

Als eerste Europese professional organizer met een specialisatie in hoarding, levert Yourganize voorlichting over en trainingen in het werken met cliënten met hoarding gedrag.

Deze trainingen zijn geschikt voor o.a. medewerkers bij gemeenten, woningcorporaties, medewerkers in de (gespecialiseerde) thuiszorg en andere dienstverleners die in aanraking komen met de complexe problematiek rond hoarding.

Yourganize biedt een basistraining van drie uur, over o.a. de definitie van hoarding, de samenhang met andere stoornissen of beperkingen, veiligheid en ethiek, effectieve communicatie en praktische strategieën. Door middel van verrassende en verontrustende oefeningen leren de cursisten begrijpen waar de cliënt mee worstelt en worden nieuwe vaardigheden eigen gemaakt. Deze basistraining wordt door cursisten zeer goed beoordeeld en gewaardeerd met een 8,5.

De trainingen kunnen in overleg ook op maat worden gemaakt.

Yourganize biedt ook incidentele en individuele advisering aan gemeentes, corporaties en instellingen op het gebied van hoarding.

Yourganize heeft in april 2013 de training "Veiligheidsadviseur Valpreventie" gevolgd bij Stichting Consument en Veiligheid in Amsterdam.

 

Als erkend veiligheidsadviseur adviseer ik nu zelfstandig wonende senioren, vanaf 65 jaar, bij het voorkomen van (val-)ongelukken in huis. Er wordt gekeken naar de risicofactoren door de gezondheid, de inrichting van de woning, de aanwezige hulpmiddelen en de "blinde vlek" die veel ouderen en hun kinderen hebben ten aanzien van zaken die al jaren goed gaan.


Yourganize biedt een onafhankelijke blik, een heldere rapportage en praktische adviezen met betrekking tot vrijwel alle risico's in huis.

Een huisbezoek voor het veiligheidsadvies duurt, afhankelijk van de grootte van de woning, tussen de 1,5 en 2,5 uur.

De kosten voor deze dienst vind je hier

Het Kompas

yourganize kompasHet Administratie-Kompas is een handzaam boekje, waarin je alle essentiële informatie over je huis, huishouden en huisgenoten bundelt.Alle gegevens zijn in een ogenblik te vinden. Handig voor jezelf, maar onmisbaar in geval van nood, als een ander zijn weg moet vinden in jouw administratie.

Meer info? Klik hier

 

D'ruitdaging

druitdaging
D'ruitdaging is een ludieke, vrolijke en motiverende manier om overbodige spullen je huis uit te werken. In de maand oktober krijg je dagelijks een kleine of grotere opdracht om je te helpen afstand te doen van spullen die je niet meer nodig hebt. Het is een jaarlijks terugkerend evenement en de deelname is gratis. Meer lezen?

 

Yourganize Yournaal

tip

Het Yourganize Yournaal is vanaf 2006 een bron geweest van handige tips, top-tien lijstjes, achtergrondinformatie over organizing en de nieuwste diensten van Yourganize. Per 1 mei kun je je niet meer apart abonneren. Toch op de hoogte blijven? Klik dan op de RSS-feed (oranje icoontje rechtsboven op de homepage) of like de Facebook pagina van Yourganize. Lees hier de artikelen die in de afgelopen periode geplaatst zijn.