bg header aangepast

Als eerste Europese professional organizer met een specialisatie in hoarding, levert Yourganize voorlichting over en trainingen in het werken met cliënten met hoarding gedrag.

Deze trainingen zijn geschikt voor o.a. medewerkers bij gemeenten, woningcorporaties, medewerkers in de (gespecialiseerde) thuiszorg en andere dienstverleners die in aanraking komen met de complexe problematiek rond hoarding.

Yourganize biedt een basistraining van drie uur, over o.a. de definitie van hoarding, de samenhang met andere stoornissen of beperkingen, veiligheid en ethiek, effectieve communicatie en praktische strategieën. Door middel van verrassende en verontrustende oefeningen leren de cursisten begrijpen waar de cliënt mee worstelt en worden nieuwe vaardigheden eigen gemaakt. Deze basistraining wordt door cursisten zeer goed beoordeeld en gewaardeerd met een 8,5.

De trainingen kunnen in overleg ook op maat worden gemaakt.

Het Kompas

yourganize kompasHet Administratie-Kompas is een handzaam boekje, waarin je alle essentiële informatie over je huis, huishouden en huisgenoten bundelt.Alle gegevens zijn in een ogenblik te vinden. Handig voor jezelf, maar onmisbaar in geval van nood, als een ander zijn weg moet vinden in jouw administratie.

Meer info? Klik hier

 

D'ruitdaging

druitdaging
D'ruitdaging is een ludieke, vrolijke en motiverende manier om overbodige spullen je huis uit te werken. In de maand oktober krijg je dagelijks een kleine of grotere opdracht om je te helpen afstand te doen van spullen die je niet meer nodig hebt. Het is een jaarlijks terugkerend evenement en de deelname is gratis. Meer lezen?

 

Yourganize Yournaal

tip

Het Yourganize Yournaal is vanaf 2006 een bron geweest van handige tips, top-tien lijstjes, achtergrondinformatie over organizing en de nieuwste diensten van Yourganize. Per 1 mei kun je je niet meer apart abonneren. Toch op de hoogte blijven? Klik dan op de RSS-feed (oranje icoontje rechtsboven op de homepage) of like de Facebook pagina van Yourganize. Lees hier de artikelen die in de afgelopen periode geplaatst zijn.