bg header aangepast

Yourganize heeft in april 2013 de training "Veiligheidsadviseur Valpreventie" gevolgd bij Stichting Consument en Veiligheid in Amsterdam.

 

Als erkend veiligheidsadviseur adviseer ik nu zelfstandig wonende senioren, vanaf 65 jaar, bij het voorkomen van (val-)ongelukken in huis. Er wordt gekeken naar de risicofactoren door de gezondheid, de inrichting van de woning, de aanwezige hulpmiddelen en de "blinde vlek" die veel ouderen en hun kinderen hebben ten aanzien van zaken die al jaren goed gaan.


Yourganize biedt een onafhankelijke blik, een heldere rapportage en praktische adviezen met betrekking tot vrijwel alle risico's in huis.

Een huisbezoek voor het veiligheidsadvies duurt, afhankelijk van de grootte van de woning, tussen de 1,5 en 2,5 uur.

De kosten voor deze dienst vind je hier

Het Kompas

yourganize kompasHet Administratie-Kompas is een handzaam boekje, waarin je alle essentiële informatie over je huis, huishouden en huisgenoten bundelt.Alle gegevens zijn in een ogenblik te vinden. Handig voor jezelf, maar onmisbaar in geval van nood, als een ander zijn weg moet vinden in jouw administratie.

Meer info? Klik hier

 

D'ruitdaging

druitdaging
D'ruitdaging is een ludieke, vrolijke en motiverende manier om overbodige spullen je huis uit te werken. In de maand oktober krijg je dagelijks een kleine of grotere opdracht om je te helpen afstand te doen van spullen die je niet meer nodig hebt. Het is een jaarlijks terugkerend evenement en de deelname is gratis. Meer lezen?

 

Yourganize Yournaal

tip

Het Yourganize Yournaal is vanaf 2006 een bron geweest van handige tips, top-tien lijstjes, achtergrondinformatie over organizing en de nieuwste diensten van Yourganize. Per 1 mei kun je je niet meer apart abonneren. Toch op de hoogte blijven? Klik dan op de RSS-feed (oranje icoontje rechtsboven op de homepage) of like de Facebook pagina van Yourganize. Lees hier de artikelen die in de afgelopen periode geplaatst zijn.