bg header aangepast

Het Administratie-Kompas is een handzaam boekje, waarin je alle essentiële informatie over je huis, huishouden en huisgenoten bundelt. Gegevens over o.a. gezondheid, werk of school, nutsbedrijven, verzekeringen, auto of fiets, huisdieren en bankzaken zijn in een ogenblik te vinden. Handig voor jezelf, maar onmisbaar in geval van nood als een ander zijn weg moet vinden in jouw administratie. Denk bijvoorbeeld aan een grote lekkage als je zelf ver weg op vakantie bent of aan een onverwachte ziekenhuisopname. In het Administratie Kompas staan de belangrijkste gegevens al genoteerd óf de plek waar je de benodigde papieren hebt opgeborgen.


Structuur
Mocht je administratie nog niet zo toegankelijk zijn als je zou willen, dan helpt het Administratie Kompas je ook met het opzetten van een duidelijke structuur. Omdat het Administratie-Kompas een logische indeling in onderwerpen kent, is het eenvoudig om ordners of andere mappen op dezelfde manier in te delen.


Voor iedereen geschikt
Of je nu alleen woont of in een gezin met kinderen, studeert, werkt of gepensioneerd bent, huurt of een koophuis hebt, het Administratie Kompas is voor iedereen even bruikbaar.
Het volledig vernieuwde en uitgebreide Administratie Kompas is vanaf nu voor € 12,- verkrijgbaar.

Bestelformulier

 

Het Kompas

yourganize kompasHet Administratie-Kompas is een handzaam boekje, waarin je alle essentiële informatie over je huis, huishouden en huisgenoten bundelt.Alle gegevens zijn in een ogenblik te vinden. Handig voor jezelf, maar onmisbaar in geval van nood, als een ander zijn weg moet vinden in jouw administratie.

Meer info? Klik hier

 

D'ruitdaging

druitdaging
D'ruitdaging is een ludieke, vrolijke en motiverende manier om overbodige spullen je huis uit te werken. In de maand oktober krijg je dagelijks een kleine of grotere opdracht om je te helpen afstand te doen van spullen die je niet meer nodig hebt. Het is een jaarlijks terugkerend evenement en de deelname is gratis. Meer lezen?

 

Yourganize Yournaal

tip

Het Yourganize Yournaal is vanaf 2006 een bron geweest van handige tips, top-tien lijstjes, achtergrondinformatie over organizing en de nieuwste diensten van Yourganize. Per 1 mei kun je je niet meer apart abonneren. Toch op de hoogte blijven? Klik dan op de RSS-feed (oranje icoontje rechtsboven op de homepage) of like de Facebook pagina van Yourganize. Lees hier de artikelen die in de afgelopen periode geplaatst zijn.