header 2018 def

Chart VO NederlandsBij een Virtual Organizing (VO) traject begeleid ik jou door middel van een videoverbinding via internet bij het oplossen van een praktische organizingvraag. Je kunt hiervoor een pc, laptop, tablet en zelfs een smartphone gebruiken. We werken samen aan jouw vraag en jij voert de werkzaamheden zelfstandig uit tijdens de sessie of als huiswerkopdracht. Ik zorg voor de begeleiding, suggesties, ondersteuning en administratie, zowel tijdens de sessies als tussen de afspraken door.

We zien elkaar in een videoverbinding, Ik ben dus niet ín je woning aanwezig tijdens onze afspraken. Daarnaast kunnen we voor contact gebruik maken van foto’s, whatsapp, e-mail, je persoonlijke project-logboek of een combinatie hiervan. Je krijgt gerichte aandacht, adviezen, vragen, nieuwe vaardigheden en huiswerkopdrachten aangeboden. We werken dus echt samen aan je vraag of project.

Virtual Organizing kan bij Yourganize in een één op één setting plaatsvinden, of in groepjes.

Bij Virtual Organizing in groepjes heb je een paar voordelen: je ziet dat je niet alleen bent (en dat helpt meer dan je denkt!), je bouwt een netwerk van gelijkgestemde mensen die elkaar kunnen motiveren en bemoedigen. En het is goedkoper dan individuele sessies. Dat leg ik je bij de tarieven uit.

Bridging the Gap

Virtual Organizing staat in Nederland nog in de kinderschoenen, maar in bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Canada is het al de normaalste zaak van de wereld. Eind 2018 volgde ik de “Professional Virtual Organizing Services-training” bij Sheila Smith Delson van FreeDomainConcepts LLC. Yourganize is hiermee Certified Virtual Organizing Professional™.

bridging the gapHet motto van Virtual Organizing is “bridging the gap”, de afstand overbruggen dus. Dat kun je letterlijk opvatten als het gaat om de fysieke afstand tussen cliënt en organizer. Of je bekijkt het filosofischer, als het dichten van de kloof tussen een rommelige en ongewenste situatie en de best mogelijke oplossing voor een opgeruimd huis of leven.