header 2018 def
doneer
 
 

Wát een rommelkamer! Dat is het eerste wat ik denk als ik de deur opendoe en naar binnenkijk. Hoe bestaat het dat je hier kunt werken? Ik zou stapeldol worden in zo'n chaos. Ik tel vier onuitgepakte tassen, zie uitgespreide papieren op de grond, een paar rollen inpakpapier, een redelijk opgeruimd bureau en een érg vol tweede werkblad. De vensterbank ligt vol prulletjes en rommeltjes. Geen wonder dat "ze" vindt dat hier iets aan moet gebeuren.

Maar wacht eens...dat zijn wel erg bekende spullen allemaal....En dat uitzicht ken ik ook!

Okee, ik biecht het maar op. Het is mijn eigen werkkamer. Dit is dus wat er gebeurt als ik met mijn gedachten en emoties te druk ben met andere zaken. Als ik mijn energie dringend in andere zaken moet steken, kom ik bij vlagen niet meer toe aan rust en structuur in mijn eigen omgeving scheppen. Dat heb ik eerder meegemaakt en het komt ook allemaal weer goed. Ik heb het nodig, maar ik schuif het ook wel eens voor me uit.

Vandaag dus maar de mouwen opstropen en in kwartiertjes aan de slag. Walk the talk, noemen ze dat in Amerika. Practice what you preach. En gelijk heb ik ;-), het komt echt allemaal weer in orde met die rommelkamer. Straks is het weer mijn kantoor!

You have no rights to post comments