header 2018 def
doneer
 
 

Het lijkt wel of het om een verjaardag of Sinterklaas gaat, als je de titel van dit blog leest. Maar het gaat natuurlijk om mijn reis naar Amerika, voor het 4e jaar op rij alweer. Dinsdagavond vertrek ik al richting Schiphol, om geen enkel risico te lopen met gemiste treinen, kapotte bovenleidingen of andere toestanden. Als je al om 5.30 de deur uit zou moeten, kun je die stress er even niet bij hebben!

Woensdagochtend vlieg ik dan met twee andere collega's naar Denver, waar we zo'n 20 uur later aan hopen te komen, mét alle koffers natuurlijk. In mijn eerste jaar bleef mijn koffer in Detroit achter, terwijl ik in Texas stond. NIET fijn, hoewel de koffer keurig een paar uur later in het hotel werd afgegeven.

Dit jaar moet het echt allemaal kloppen. Op donderdagochend heb ik mijn afsluitende mondelinge examen. Er is zelfs een kledingcode voorgeschreven: business-casual, maar meer business dan casual! Alles wat ik daarvoor nodig heb, moet dus in de handbagage mee om niet het risico te lopen dat ik in mijn verreisde kleren of een badjas examen moet doen. Ik had al van alles opgeschreven om mee te nemen, maar de temperatuur in Denver maakt komende week een rare sprong: van zoiets als hier, naar zo'n 30 graden. Kortom: ik ben de komende dagen nog bezig om te studeren, spullen klaar te leggen en in te pakken en "in het voren" te slapen.

Het programma in Denver zit vol. Mega-vol zelfs. Examen, lunch, paar uurtjes vrij, mentor-ontmoeting (ik ben mentor van een nieuweling op het congres), opening congres, buffet, vergadering tot 22.30, en dat is pas de eerste dag! Maar ik heb er ontzettend veel zin in om mijn studie af te sluiten, nieuwe en bekende collega's te ontmoeten, véél te leren en als het even kan, ook nog een indruk van Denver op te doen. Als het enigszins kan, zal ik proberen te bloggen, of in elk geval via Facebook updates rond te sturen. En anders tot eind september!

Ik heb er wel ontzettend veel zin in

You have no rights to post comments