header 2018 def
doneer
 
 

De website van Yourganize was al een tijdje hard toe aan een grote onderhoudsbeurt. Er lagen al ruim een jaar nieuwe portretfoto's klaar, hier en daar stond verouderde informatie, een verkeerd logo en links die niet (meer) werkten. Dat ontsnapte aan mijn aandacht omdat het qua werk en privé nogal druk was en mijn prioriteiten elders lagen. Nu alles in rustiger vaarwater is gekomen, is het dus hoog tijd om aan de slag te gaan.

Pagina na pagina wordt doorgenomen, getest en bekeken op inhoud. Overbodige zinnen worden geschrapt, complete onderdelen gaan verdwijnen (zoals het Administratie Kompas, dat per vandaag is uitverkocht en niet opnieuw wordt gedrukt). En ik ben nog lang niet klaar. Kleine dingetjes zijn al gewijzigd, door mezelf of door mijn webbeheerder Annelies Hoolmans van Siteturn. Andere dingen vragen meer tijd en overleg. Het herschrijven van tekst gaat met sprongen, en dat zal het minst in het oog vallen.

Ik kies er voor om tijdens de veranderingen en het onderhoud de website in de lucht te houden en dus beetje bij beetje de informatie en lay-out aan te passen. De meeste informatie klopt immers wel en ik wil de potentiële klanten van Yourganize wel van dienst zijn met mijn aanbod. Zomaar een paar weken platgaan vind ik geen optie.

Maar mocht je de komende tijd nog gekke dingetjes tegen komen, van verschoven blokjes tot een tikkie lelijke layout: er wordt aan gewerkt. Vanmiddag ga ik overleggen met Annelies en dan kan zij aan de slag om alles weer netjes, compleet en mooi te maken. Een ogenblik geduld nog. Je hoort het wel als we klaar zijn!

You have no rights to post comments