header 2018 def
doneer
 
 

Een jaar met corona heeft op Yourganize ook impact gehad. Cliënten zetten afspraken tijdelijk in de pauzestand, een enkele cliënt viel helemaal weg, trainingen werden verschoven en nog een keer verschoven of uiteindelijk online gegeven. Toch rookte de schoorsteen gewoon door, en hoefde ik gelukkig geen beroep te doen op steun van de overheid. De tijd die vrijkwam stak ik deels in opleiding, deels in rust na een paar heel drukke jaren. Eigenlijk was het wel lekker zo: gewoon tijd kunnen nemen om nieuwe dingen te ontwikkelen óf gewoon met een boek op de bank te ploffen en een middag te lezen. Daar nam ik eigenlijk zelden de tijd meer voor.

Maar toch...na een jaar was de krimp in werk toch wel duidelijk merkbaar. En juist toen ik me ging afvragen hoe ik dat kon veranderen, rinkelde de telefoon. Een nieuwe cliënt die hulp zocht bij het opruimen van haar woning na een periode van ziekte. Een "oude" cliënt die na jaren belde en om advies vroeg bij een verhuizing. Een telefoontje van een woningbouwvereniging met het verzoek om training over hoarding te geven. Een gemeente die gebruik wil maken van mijn kennis en ervaring met hoarding en complexe situaties en een pilot-project wil starten. Het was een tijdje eb, en nu wordt het weer (over)vloed.

Daarnaast hoop ik binnenkort ook weer gewoon bij een aantal cliënten langs te kunnen als de maatregelen het toelaten of als we aan de beurt zijn geweest voor de vaccinatie. Kortom: ik héb me niet verveeld in het afgelopen jaar, en ik hoef me de komende tijd ook niet te vervelen. Dat is iets om heel dankbaar voor te zijn.

Getij, Oever, Kust, Oceaan, Zee, Rotsen, Strand, Water

You have no rights to post comments