header 2018 def
doneer
 
 

Aan sommige dingen raak ik snel gewend. Ik doe ze op de automatische piloot, als met moet met mijn ogen dicht. Dan is het natuurlijk wel handig als je de spullen die je daarvoor nodig hebt, op een vaste plek hebt staan. Mijn messenblok zo'n voorbeeld. Elk mes heeft een vaste plek. Als ik aan het koken ben, kan ik blindelings het juist mes pakken. Bepaalde laden in mijn kledingkast idem dito, of de pennen naast mijn bureau, de postzegels, en de oplader van mijn gsm. Ik hoef nooit te zoeken, want ze hebben een vaste plek.

Maar soms gaat het dan alsnog mis. Op een rare ochtend, vorige week, stond mijn deodorant niet op de badkamer, maar op mijn nachtkastje. Geen idee meer waarom ie daar beland was, maar ik vond het eigenlijk wel gemakkelijk die eerste dagen (want het flesje bleef dus staan). Opstaan, bijna met de ogen dicht flesje pakken en daarna aankleden. Ja. Dat dacht ik dus.

Want pal náást dat matglazen flesje deo, stond mijn matglazen flesje eau de parfum van Armani. Het voelde bijna hetzelfde aan, en de doppen leken ook nog op elkaar. En pas nadat ik klaar was, merkte ik dat ik met het verkeerde flesje in de weer was geweest. Dure grap!

De deo staat inmiddels weer keurig op het plankje in de badkamer. Want fris is prima, maar het moet wel betaalbaar blijven!

You have no rights to post comments