header 2018 def
doneer
 
 

Je vroeg om een verhaaltje voor een kans op zo’n handig kabel-labeltje….Je krijgt het vers van de pers !!!Deze ochtend moest ik een t-shirtje hebben wat onder een speciaal vestje kon. Een groenig hemdachtig iets.. ik wist dat het er was, maar waar?? Nou hebben wij in de linnenkast/kledingkast ieder een deel met van die uittrekbare manden. Heerlijk om daar je tshirts en ander opgevouwen spul in te bergen. Maar, alles raakt na verloop van tijd doorelkaar. Korte mouwen shirts tussen de lange mouwen shirts. Hemdjes tussen de truien met lange mouwen...Ik krijg ook wel eens wat shirts die ik dankbaar gebruik… maar zo komen die draadmanden wel heel erg vol en wordt de boel onoverzichtelijk.

Dus, vanochtend kreeg ik “de geest” en heb ik alle shirts, hemdjes, truien en opgevouwen bloeses op het bed gelegd. Alle draadmanden leeggemaakt. Alle hemdjes met dunne bandjes/zonnet shirtjes e.d. liggen nu op kleur in de bovenste mand. In de tweede mand liggen de tshirts en andere shirtjes met korte mouw, ook op kleur. In de derde mand de truien en dunne shirts met lange mouw, natuurlijk ook weer op kleur want dan “vind je het een stuk makkelijker”. In de vierde mand liggen de dikke truien, je snapt het al…… ook op kleur. En in de vijfde mand liggen de fleece truien.

In een ander deel van de kast heb ik nog een aantal van die draadmanden. Daarin 1 draadmand met sjaals, 1 draadmand met badkleding, 1 draadmand met omslagdoeken/sarongs e.d. Je kunt je voorstellen dat ik ook een hele zak met tshirts en truien en ander spul heb weggedaan. Het zit allemaal in een zak en ik breng het zo naar de kleding bak die hier iets verop staat.

Omdat ik zo “de geest” had heb ik gelijk in de badkamer het kastje achter de 3 spiegels aangepakt.. een sopdoekje over de plankjes was geen onzin… en ook uit dat kastje heb ik het nodige kunnen ruimen !!! Het is nu weer leeg. Oude nagellakflesjes, geurtjes die niet lekker meer zijn, tubes met nog een heeeeeel klein beetje “watdanook” erin… 3 niet meer gebruikte scheerapparaatjes-geen electr.- van DH ook weg.. Het ruimt heerlijk op…Morgen ga ik wat planken in mijn hobbykamer aanpakken.

Oja, het groenige hemdje heb ik gevonden hoor !!!

I.v.T.

Reacties   

#1 babette 14-06-2016 13:22
Ik ben ook draadmanden in mijn kast en ze zijn ideaal om spulletjes in op te ruimen. Je kan snel zien waar wat ligt dus ideaal!

You have no rights to post comments